de-ale mele

Lernen Sie Deutsch

Am facut germana din a doua pana in a opta,la clasa de germana intensiv. Initial am avut o reactie adversa,dupa care a inceput sa imi placa. In a opta deja puteam vorbi cursiv cu totii si povesteam despre Faust in germana. Acum imi amintesc ca prin vis. Vorbeam cu Ana,cu Liv si Junior despre magnetismul limbii germane. Concluzia este ca vrem,insa nu vor ei,cei care ne fac programul,potrivnic de altfel unei dezvoltari personale. Dar macar visam frumos momentan :). Eu voi urma cu Miru cursuri specializate. Ea a ales “Invatati germana cu Rammstein“.

Advertisements

4 thoughts on “Lernen Sie Deutsch

  1. Eu fac germana de vreo 4 ani- desi nu m-am ocupat prea sistematic, si acum am ajuns la nivelul ala de “descurcat prin magazine” (testat asta-vara in Austria ๐Ÿ™‚ ) Gramatica mea inca sucks, dar macar se cheama ca ma pot face inteleasa.

    Like

  2. in cazul asta tot inainte! poate la un moment dat ma voi mobiliza si eu astfel incat sa pornesc de undeva :D. cu siguranta nu este usor sa inveti germana,insa din cate imi amintesc gramatica ei este logica. si raman la parerea mea:conteaza de la cine inveti,tinand cont ca eu am nevoie de cineva cu metoda si bune aptitudini pedagogice. ๐Ÿ™‚

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s