De-a valma

Invazia ceasurilor si a robotilor

Taica-meu a decis ca niciodata nu am avut suficiente ceasuri sau roboti de bucatarie in casa. Asa se face ca avem nenumarate,atarnate in fiecare incapere. Unul pe hol,vreo doua-trei prin bucatarie,in sufragerie inca vreo doua,in dormitorul mare un ceas care sta pe jos. La mine in camera nu exista,astfel incat sa mai echilibrez un pic situatia.
Cea mai noua achizitie este un ceas cu display electronic,caruia nimeni nu i-a putut dezactiva o alarma presetata. Si suna aia din ora in ora. Trebuie sa te ridici de unde zaci si sa apesi pe buton ca sa taca. Acum 5 minute am auzit-o iarasi:era o melodie chinezeasca. Dar nu e problema..are si oda bucuriei,are si frosty the snowman,are de toate in repertoriu.
Toate ceasurile sunt kitsch-uri.
Pe langa aceasta oroare,mai este una inrudita,cu existenta similara. Robotii de bucatarie. Fiecare drum la piata se sfarsea cu o noua scula de bucatarie. Firma Mielu’ ca sa fim bine intelesi. O data am asistat la montarea unuia,urmand intocmai instructiunile de asamblare. Cand arata ca in poza a fost pus la treaba…asa de incercare. S-a apasat butonul Start si ….dupa o scurta trepidatie,toate componentele au sarit care incotro. Minunat!
Candva ma voi muta…si nu voi avea nici ceasuri,nici roboti de bucatarie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s