de-ale mele

Cea mai incarcata jumatate de ora

Din viata mea, a fost astazi. De ce? Chiar asta ma intreb si eu. De ce oare? Un suflet care a plecat si totusi a ramas undeva printre noi,cei care l-am cunoscut intr-o masura sau alta.
Daca te-as putea vedea, te-as intreba : Mai tii oare minte serile in care nu ai fi vrut sa pleci,crezand ca poate mi-e teama sa raman singura in cladire? Mai tii minte cand iti ziceam ca nu e nevoie sa iti faci griji si ca ma descurc astfel incat sa poti sa te duci acasa fara nici cel mai mic stres?
Din nefericire, tot ce vroiam sa te intreb a ramas spanzurat pe buzele mele si poate in buricul degetelor..Acum ai fi avut 24 de ani si poate ca toti eram beti. Mi se pare atat de nedrept totul si nu mai pot pomeni nimic de D-zeu. Ce facea oare atunci? Un concediu excentric pe o partie poate cu mult mai bine amenajata. Cea a muritorilor de rand este o capcana pentru copiii cuminti.
Azi ti-am simtit prezenta acut. Exact pe intervalul in care iti faceam vant spre casa. Toata lumea plecase. Numai eu,monitorul,lumanarile tale stinse pe un birou mult prea gol si o tacere…Aerul conditionat a pornit,am simtit cum ma trageai de acea suvita de par de care m-ai tras cand ai spus zambind “Ne vedem luni”, o zi de luni care nu a mai venit niciodata, perdeaua de langa biroul tau se unduia fara a fi curent, pareai acolo.
M-am gandit ca da…poate asta a fost seara in care te-ai decis sa ramai. Sa nu imi fie urat singura in cladire. Sper ca esti bine oriunde ai fi! Si mai cred ca sunt multi oameni care gandesc asta…

17 martie

Advertisements

2 thoughts on “Cea mai incarcata jumatate de ora

  1. fa-n asa fel incit in viata sa nu ramâi niciodata singura. in cladiri – cite vor fi sa fie ele – vei mai ramine din cind in cind singura privind la fel ca si acum urmele celor ce vor fi fost.
    te imbratisez, zi frumoasa 🙂

    Like

  2. sunt si momente cand mai raman singura prin viata mea. noroc ca am cel putin un prieten care da buzna si sparge usa :D. si ii multumesc tare si o pup mult de tot. paranoia mea se sperie imediat cand apar cativa oameni si o iau la suturi :)). te imbratisez si eu si ti-as dori o zi dolce far niente ca a mea zi de azi.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s