de-ale mele

27-28

Gandul zilei de azi : Jim Morrison,Janis Joplin,Kurt Cobain si Jimi Hendrix au murit cand aveau 27-28 de ani. Toti dependenti de droguri. Pe toti i-am ascultat azi. Aleg : The end,Take another piece of my heart,Lithium si Hey Joe.

Advertisements

20 thoughts on “27-28

 1. ma bucur ca la 14 ani cand am mers prima oara la mare “singura” (am fost trimisa pachet la rude),unchi-meu mi-a lasat 3 cd-uri in cd player care s-au rotit timp de 3 saptamani. si a zis ca pana plec de la ei,imi ies din cap toate tampeniile pe care le ascultam eu la varsta aia. ๐Ÿ˜€ si au iesit definitiv ! :))

  Like

 2. in ciuda asemanarilor mentionate de tine, intre cei 4 exista si deosebiri. ca de pilda: hendrix era negru, joplin era femeie, cobain chiar stia sa cante, iar lui morrison l’a cunoscut pe warhol.

  Like

 3. i see. anyway i disagree: numa cobain stia sa cante [ok poate ca si hendrix – da nu pe gustu meu]. ceilalti 2 cantau cam ca tine.

  Like

 4. aaaa…nu ti-am spus,nu imi place sa ma enervez :D. de obicei ma enerveaza chestii pe care numai eu nu le pot schimba(viata,lipsa ei,conventiile,generation gap-ul,sexul,lipsa lui,banii si lipsa lor,traficul – bine ca pot injura la volan-ies din masina zen ),dar uneori am impresia ca sunt carcotasa.[ jim,sa stii ca ai voce,nu te lua dupa t.s. si daca mai am bani,mai vin sa te vad o data. :D]

  Like

 5. clar ca invidie! eu colectionez toate goo-ol-fashioned feelingz: invidie, ura, lust etc.

  iar enervatu, pe langa placerea intrinseca pe care o provoaca, e excelent pt sex. genial. nu’l irosi cu plimbatu.

  Like

 6. hmm…cred ca acelasi efect il are si un concert de metal combinat cu ceva alcool (excelent pt sex),dar sa plece a doua zi pana nu incep sa umplu golurile. glumeam sau nu. acum rucsacul in spate,job si vama veche pentru o bere in pirati. sper sa nu ma enervez :))

  Like

 7. dude im 27: metalu nu ma mai excita deloc, its fuckin boring, imi aduce aminte de cand aveam 20 si ma duceam in fire. alcoolu mai merge, though.

  vant in panze dude ๐Ÿ™‚

  Like

 8. si eu am tot 27 (inca),insa still rockin’. asta nu inseamna ca exclud alte genuri. ascult multe muzici si as putea spune ca sunt total opuse. si lame music si metal si fado-uri si psihedelice. orice mai putin populara romaneasca . nu stiu de ce,dar muzica asta ma enerveaza. :))

  Like

 9. im indierockin, postrockrockin, d&brockin, electrorockin, dar NU rockrockin.

  anyway poate data viitoare cand te duci la bere imi dai un semn. poate reusesc sa te enervez.

  Like

 10. asta ar fi pe felia unei prietene bune. eu am zis . fie indie cum o fi,eu mai mult de 3 piese nu pooooot. mai ales daca sunt consecutive. tind tot spre mai adolescentinele mosheli,pogo,headbanging. si mai e un pic pana la novarock (yeeeeeeeey). cu prima ocazie,iesim la o bere (sper sa nu ma prinzi intr-un mom de autism crunt :))) )

  Like

 11. ะฟยปั—
  Very very informative and useful article. Yes, nowadays such important problems are existed. In fact in these countries exist different programs, but they not so developed. I think the government of these countries must pay more attention to such themes.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s