De-a valma · de-ale mele

Carnal

sad sheAuzi batand la usa. Deshise si ii vazu chipul. Il lasa sa intre ca de fiecare data,insa ceva mai plictisita de acelasi scenariu. El se duce direct la frigider si isi scoate doua beri. Ea,desi ii fusese dor de el,isi aprinde o tigara si se duce sa faca o baie calda. Privirea lui fixa un punct pe peretele bucatariei. Se uita in gol. Soarbe atent din berea rece si din cand in cand isi sterge buzele umede. Avea sa inceapa acelasi scenariu. Amandoi o stiau si,desi se repeta cand si cand,vraja incepea din ce in ce mai mult sa se destrame. Ea iesi din baie cu pielea aburinda si rozalie din cauza apei mult prea calde. Corpul sau era invaluit intr-un prosop si parul salbatic era strans intr-un turban. Isi aprinse o noua tigara,desfacu o bere si isi turna o cafea. El o urmarea contrariat cu privirea. Chiar ea ii spusese cat de dor i-a fost de el. Cat a tanjit dupa atingerea lui. Acum parea sa ii fie indiferent. Pasea tacuta catre dormitor,iar el o urma. Se intinsese pe pat goala. Privirea-i ramasese atintita pe geam si simtea cum degetele lui ii framantau coapsele de care avea sa abuzeze mai tarziu. Ii simtea atingerea fierbinte si rasuflarea. Stia ce va urma. Stia cum o sa fie. Stia ca va pleca. Si parca nu mai vroia sa mai faca nimic ca sa il tina. Pentru ca stia ca nu poate. Cateva ore mai tarziu,avea sa plece. Ore de zvarcoleala in cearsafurile chinuite si un pa stins. Nu un la revedere. Asa stia el. Asta invatase si ea. Dar de data asta nu a mai vrut sa il tina. S-a culcat epuizata si l-a rugat sa o trezeasca atunci cand vrea sa plece. A privit-o in ochi,a sarutat-o si a plecat. Privirea ei nu mai avea luminitele din trecut. Era o privire pierduta,ce emana satisfactie sexuala si cam atat. Stiau amandoi ca se vor revedea si ca data urmatoarea avea sa fie … la fel.

foto de aici

16 thoughts on “Carnal

  1. Povestea asta ma lasa asa,suspendata intre prezent si trecut, intre realitate si ce se continua in mintea mea…fantezie sau dorinta..ce nu a fost si nu va sa fie niciodata πŸ™‚
    Vanatorule de colturi obscure de suflet ce esti!

    Like

  2. Mai bine decat sa cauti bere in frigider si sa cotrobai prin pachete de tigari. πŸ˜€

    Like

  3. baaaaaaaaaaaaaaiiii de unde le scoti?????
    ai fost cumva cu mine in w-e, ti-am povestit in somn… cum le faci? πŸ˜€

    Like

  4. Ideea ca oricare dintre noi se poate regasi intr-un cuvant, intr-o fraza sau situatie din cele povestite de tine. Ele tin nu numai de fantezille noastre ci si de viata noastra.
    Asa ca spor la povestiri!

    Like

Leave a comment