Promo

Oneday i will be a star – Promo

Nu,nu cred ca se va intampla. Desi…am un fan la puscarie si prieteni plus parinti care ma sustin :)).

Acesta este un post de sustinere a unei initiative. Pentru informatii suplimentare,adresati-va medicului sau farmacistului.

Oneday este o initiativa care are ca scop promovarea muzicii independente.

Oneday se doreste a fi un canal de comunicare a interesului local in muzica independenta actuala, si vine din nevoia existentei evenimentelor de acesta categorie in Romania .

Oneday va vorbi despre artistii si trupele actuale si va incerca sa contribuie la largirea circuitului acestora, national si international. Vom promova, si acolo unde este posibil vom inlesni (dar nu ne intrebati cum) evenimentele live ale unor formatii selectate de crew@oneday.ro

Personal cred ca daca aduni o mana de oameni cu o doza mare de nebunie si cu multa vointa,poti face o diferenta. Echipa Oneday sta in spatele unei astfel de nebunii. Sunt prezenti prin Control de multe ori,dar si pe la festivaluri. Sunt chiar si printre voi. Poate ca de multe ori stateau langa voi La Motoare si planuiau The Next Thing. I-ati vazut sau nu. Insa cu siguranta daca nu ati vazut ce au reusit,merita sa vedeti.

Ca o mostra din ceea ce sustin,incercati un click aici. Dati jos legal si ascultati. Sau…de ce nu,puteti fi chiar si voi acolo,daca va incadrati in peisaj :).

Cine crede ca ar putea sa ii sustina,sa o faca. Pe blog,myspace,facebook sau orice-altceva-mai-exista-si-eu-habar-nu-am. Oneday mix2

compilatia : http://oneday.ro/mix2/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s