clipuri · De-a valma · de-ale mele

Life is like a box of chocolates

You never know what you’re gonna get…
Suntem atat de liberi si totusi atat de captivi in propriul nostru univers,in propriile noastre dorinte,valori,principii,vise. De la an la an,de la o zi la alta, oscilez intre aici si acolo,intre atunci si acum,intre mine si tine,intre voi si ei,intre simplu si complicat.
Niciodata nu par sa fac alegerea potrivita. Este ceva ce ma indeamna la o cautare perpetua. Poate ca sunt in cautarea a piesei de puzzle lipsa. Poate ca este un om,o stare,un loc. Poate ca este vorba numai de cautare in sine.
Sau poate ca este nevoia de a-mi reaminti mereu ca de fapt am ceea ce vreau si ca ma aflu acolo unde trebuie sa ma aflu. Pendularea intre doua stari,intre doua lumi,intre mine si ceilalti a devenit o a doua natura. As vrea sa cred ca suntem liberi. As vrea sa cred ca putem sa ne impachetam viata si sa plecam atunci cand simtim ca e momentul. Sau ca putem alege sa ramanem pentru ca simtim ca apartinem. Bagajele facute preventiv sunt insa o idee buna. Nu se stie niciodata cand vine momentul.

Advertisements

10 thoughts on “Life is like a box of chocolates

 1. iar le-ai zis!….

  stii ce ma gandeam eu, ca om cu ganduri similare cu ale tale? ma gandeam ca poate regasirea e tocmai in cautarea asta… poate ca pana acum pendularea nu s-a terminat pentru ca nu e in natura ei sa se termine, pentru ca nici una din alternative nu este suficienta… mereu sunt lucruri esentiale de vazut/facut/stiut si “on the other side”. poate alegerea unui drum, si a unuia singur, e pur si simplu plictisitoare, oricat am tanji noi dupa liniste…

  parerea mea… :p

  Like

 2. pai am tot simtit una si alta. am realizat ca niciodata nu voi fi impacata pe deplin cu o alegere. la mine nimic nu cred ca e definitiv si irevocabil. ai dreptate…regasirea e in cautare! sa bem pentru asta πŸ˜€

  Like

 3. poate e nevoie sa mai sapi la partea cu cautarea de sine, de verificat si alungat fricile de sine si poate asa alegerile vor parea cele potrivite.

  Like

 4. da,sunt de acord. oricum la mine de vreo 10 ani incoace totul e under construction. deci santier continuu. tot caut si caut. dar poate ca tocmai asta e farmecul. cand gasesti…ce urmeaza?

  Like

 5. Cred ca nu putem fi pregatiti de plecare chiar daca stam cu bagajele la usa. Si chiar asa, nu ratam alte drumuri? Cred ca momentul e insasi cautarea… Momentul e in noi, noi il facem sa capete sens, noi ii dam sens

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s